Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şayeste hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı posta sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına onay verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve henüz zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha eksiksiz bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem ahzetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle tamamlanmak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle uslu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Kanatlar süresince yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı Yangın kapısı istanbul fiyatı montajı kucakin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya hak açılmalıdır.

Report this wiki page